Ambalaža od EPS

Zahvaljujući preciznoj mogućnosti proizvodnje EPS se može  prilagoditi svim oblicima. Mogućnosću amortizacije udaraca i istovremeno izolacijskim svojstvima EPS je optimalna ambalaža za sve vrte proizvoda. Ambalaža od EPS je i vrlo lagana, što se očituje na uštedi u troškovima i zaštiti okoliša. Ambalaža od EPS može se rezati iz blokova i/ili posebno oblikovati forme i kalupe za određene proizvode. Forme se mogu proizvoditi u rasponu gustoće od 15 – 100 g/l, koriste se za prehrambene svrhe i u malim i velikim serijama. Imaju vrlo dobru mogućnost apsorbcije udaraca i mogućnost prilagođavanja oblicima. Rezani oblici ne zahtjevaju posebne troškove alata i vrlo je kratak proces razvoja proizvoda. Takvi proizvodi mogu se proizvoditi u rasponu gustoče između 15 i 50 g/l. Kao i forma oblici, rezani proizvodi se mogu proizvodi u mali i velikim serijama.

Idealna zaštita za kuteve i rubove: EPS se može koristiti kao zaštita za kutove i rubove u svim branšama. Tako se može naprimjer zaštiti kutevi TV uređaja ili sličnih proizvoda prilikom transporta.

Firma Karl Bachl Dämmtechnik može samo za vas proizvesti određene forme prema vašim zahtjevima. Fleksibilnost i tehnički inženjeri firme Karl Bachl sa višegodišnjim iskustvom karakteristični su za područje proizvodnje ambalaže od EPS.

Folija za pakiranje i građevinska folija iz polietilena (PE)

airpop_web
Smijemo li se predstaviti?
Novo ime za već dokazani materijal: airpop, sintetski zrak. Prije poznat kao EPS – ekspandirani polistirol ili kao Styropor®. Ali zašto novo ime za jedan etablirani proizvod kao što je EPS, poznat na tržištu više od 60 godina?  Vrlo jednostavno:  jer ime airpop bez nepotrebnih objašnjenja opisuje koje su prednosti tog proizvoda. Naime ZRAK. Jako puno zraka. 98% zrak, da budemo precizni. I samo jedan minimalni udio umjetnog materijala, koji 50 puta povećava svoj volumen, kako bi zaštitili sve što se mora pouzdano zaštiti: glave naše djece, televizor, svježu ribu i tisuće drugih stvari.